Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Coaches

Workshopbegeleider

Nolwenn Guiziou

is puppeteer, animatiekunstenaar en schrijver uit Bretagne. Ze is al meer dan 10 jaar straatartiest en werkt nu in de filmsector. Ze werkt als consultant in Bretagne voor ‘Le Groupe Ouest’, waar ze auteurs helpt ideeën te genereren. Ze is geïnteresseerd in alle vormen van verhalen vertellen, van VR over games tot speelfilms.
Projectcoach

Esther van Driesum

werkt als development consultant onder de noemer ‘Inside Out’. Haar belangrijkste focus is project- en talentontwikkeling op het gebied van zowel fictie- als documentairefilm. Esther is er heilig van overtuigd dat elk verhaal zijn eigen wetten stelt, met de intenties van de maker als belangrijkste kompas.
Projectcoach

Niels ’t Hooft

is ‘hybride’ schrijver van romans (zoals ‘De verdwijners’) en games (zoals ‘RIVE’). Daarnaast doet hij onderzoek naar interactieve fictie en andere mediavormen op het snijvlak van literatuur en technologie. Zelf werkt hij momenteel aan ‘Immer’, een nieuwe manier van lezen op het scherm.
Projectcoach

Michael De Cock

is acteur, theatermaker, schrijver, vertaler en regisseur. Hij is vooral bekend van zijn rol van Kristoff Verbist in ‘Thuis’ en gastrollen in onder andere ‘Flikken’, ‘Sedes & Belli’, ‘Spoed’ en ‘Witse’. Naast coach is Michael ook sinds het prille begin de presentator van het Cross-overLab.

Een initiatief van
Partners